The Definitive Guide to میوه عسل
The Definitive Guide to میوه عسل
Blog Article
[پیوند مرده] ↑ «بهترین عسل طبیعی ایرانفروشگاه عسل طبیعی هانی مون». . ۱۴۰۳-۰۷-۰۴. دریافتشده در ۲۰۲۴-۰۹-۲۷. پیوند خارجی در
تسکین از درد معده: عسل به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی معده عمل می کند و می تواند به کاهش درد معده کمک کند.
همچنین کربوهیدارتهای موجود در عسل، بهترین منبع ذخیرهی گلیکوژن در ماهیچههاست.
کمک به بهبود خواب: یک قاشق عسل که در یک لیوان شیر گرم حل شده باشد میتواند به شما در یک خواب راحت کمک کند.
کتاب مذهبی یهودیان از سرزمین موعود چنین یاد میکند که در آن نهرهایی از عسل و شیر جاری است.
↑ «چگونه عسل طبیعی را از تقلبی تشخیص دهیم». جامعه خبری تحلیلی الف. ۲۰۲۰-۰۶-۲۲. دریافتشده در ۲۰۲۱-۱۱-۰۹.
عسل حاوی مقادیر زیادی مواد مغذی، بیوفلاونوئیدها و اسیدهای آلی و اسیدآمینههایی مانند پرولین است که در مقایسه با قندهای تصفیه شده (قند و شکر) به روش دیگری متابولیزه میشود (مورد استفاده بدن قرار میگیرد) ۷۰ تا ۸۰ درصد از قندهای عسل را قندهای ساده مانند گلوکز و فرکتوز تشکیل میدهند که به راحتی جذب کبد میشوند و به صورت گلیکوژن ذخیره میشوند.
در نتیجه استفاده بیش از حد از عسل طبیعی میتواند باعث اضافه وزن شود.
همچنین، ترکیبات مغذی دیگر موجود در عسل می توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنند.
آنها ایمان داشتند که عسل یکی از اجزای مهم این خوراک بهشتی است.[نیازمند منبع]
۱. مضرات ناشی از آلرژی: مضرات ناشی از آلرژی زمانی اتفاق میافتد که فرد به عسل خام به خاطر وجود گرده گل در آن حساسیت دارد، آلرژی به عسل خام معمولا با علائم چون تنگی نفس، سرگیجه، حالت تهوع، ورم کردن زبان و… همراه خواهد بود که در صورت مشاهده هر کدام از این علائم بهتر است مصرف عسل را قطع و در صورت تشدید علائم به پزشک مراجعه کنید.
همان طور که گفتیم یکی از فواید عسل برای زنان در دوران بارداری است. مصرف عسل در دوران باراداری سبب بهبود سیستم ایمنی بدن زنان باردار میشود و از بروز بسیاری از بیماریها در این دروان حساس جلوگیری میکند که در نتیجهی آن سلامت جنین در این دوران است.
عسل به عنوان یک ماده طبیعی و گران بها، از خصوصیات و خواص بسیاری برخوردار click here است که برای سلامتی انسان ها بسیار مفید است.
آژانس نظارتی داروها و محصولات بهداشتی بریتانیا توصیه میکند از دادن داروهای داروهای بدون نسخه سرفه و سرماخوردگی به کودکان زیر شش سال خودداری شود و پیشنهاد میکند "داروی خانگی حاوی عسل و لیمو احتمالاً به همان اندازه مفید و بیخطرتر است. این آژانس همچنین هشدار میدهد که بهدلیل خطر ابتلا به بوتولیسم، نباید عسل به نوزاد داده شود.